طرز تهیه کتلت آلمانی
  • طرز تهیه :

    ۱٫    ابتدا باگت را با ۱ لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. آب باید به اندازه ای باشد که روی باگت ها را بپوشاند. سپس با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.

    ۲٫    پیاز و سیر را با ۱ قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود.

    ۳٫    باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

    ۴٫    تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.

    ۵٫    به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید. میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.

     


    نظرات شما عزیزان:

    نام :
    آدرس ایمیل:
    وب سایت/بلاگ :
    متن پیام:
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

     

     

     

    عکس شما

    آپلود عکس دلخواه:





خرید پستی شامپو رنگ مو

شهر مرزی سرو

دنیای پوشاک ترکیه با قیمتهای استثنائی

ایمیل مدیر سایت

  • sirvansero@yahoo.com

صفحات پاپ آپ

4.9 98